FOTOGALERIJA: Ovako je bilo jučer na Prvom glasu Zagorja, a evo što vas danas očekuje

SV. KRIŽ ZAČRETJE: Bogat program iz dana u dan privlači sve generacije

Objavljeno: 22.08.2023. zagorjeinternational

Ponedjeljak u Svetom Križu Začretju nikako ne znači prestanak festivalskih aktivnosti već naprotiv, “Prvi glas Zagorja” svakog dana ima spreman bogat program. Tako se jučer tražilo mjesto više na Trgu hrvatske kraljice Jelene, prvo za otvorenje izložbe “Nepozabljeno Zagorje” u organizaciji Eko  – etno grupe KUD Sveti Križ Začretje, a sat nakon je nastupila Glumačka družina Histrioni s predstavom “Krčmarica Purgerica”.

Tezu o bogatom programu danas ujutro su već potvrdili mališani u edukativnoj školi ribolova koju organizira ribičko društvo “KRAP” na Jezeru Sveti Križ Začretje”, a nastavak programa započinje u 18 sati “Danom vinara i vinograda” u Vinoteci Kapljica te likovnom radionicom Art&Joy voditeljice Maje Vukine Bogović u šatoru koji se nalazi u Čarobnoj šumi.

Nadalje, u 19 sati je na rasporedu otvorenje izložbe, ovog puta “Svetokrišćana amatera” uz glazbeni program QueenTete u Galeriji Rudi Stipković. Animirani flim za djecu “Nevjerojatni Maksim” počinje s projekcijom u 20 sati na Banovini dok će u isto vrijeme na Trgu hrvatske kraljice Jelene biti upriličena dramska večer nastupima Amaterskog dramskog kazališta Sveti Križ Začretje s predstavom “Koga nema bez njega se mora”. Isto tako, nastupit će KUD Krapina s predstavom “50 – rođendan”, AKUD Žensko kazalište Jesenje s “Mito i korupcija” i “Cvetika hoće na festival” te KUD Strahoninec s  predstavom “Afrička šljiva”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba