‘LJETO U TRAKOŠĆANU’: Slijedi još jedan zabavan vikend odmah do novootvorenog Lake bistroa Trakošćan

Sutra upoznajte čari dvorca uz groficu, a u nedjelju se opustite uz svirku Nenada Kumrića Charlieja   

Objavljeno: 18.08.2023. VH

I dalje traje manifestacije ‘Ljeto u Trakošćanu’ koja svakog vikenda, u prekrasnom ambijentu podno Dvora Trakošćan, posjetiteljima nudi brojna zabavna događanja.

U subotu najprije slijedi popularna “Šetnja s groficom”, zabavna interpretativno-animacijska kostimirana šetnja dvorcem, kroz koju će vas ljubazna domaćica, grofica Lidija Gašpar, upoznati s kulturom življenja minulih vremena. Ulaznice za dvorac se naplaćuju po redovnoj cijeni, a “Šetnja s groficom” je besplatna. Počinje u 16 sati.

Facebook

Za dobru zabavu u nedjelju ponovno se pobrinuo glazbenik Nenad Kumrić Charlie koji je poručio da posjetitelje očekuje vrlo ugodno i zabavno poslijepodne. 

– Bit će to presjek mojih autorskih pjesama, festivalskih pjesama, ali i obrada. Malo će biti pjesama uz gitaru, malo uz matrice, u svakom slučaju, za posjetitelje je osigurano zabavno poslijepodne – otkrio je Charlie.

S obzirom na to da mu ovo nije prvi nastup na ovoj manifestaciji, već je dobro upoznat s onim što publika voli.  

– Prema dosadašnjem iskustvu, publika je uvijek odlično reagirala na ono što sam pripremio. U skladu s tim, očekujem da će i ove nedjelje biti intima i ugodna atmosfera te da će se svi posjetitelji dobro zabaviti – poručio je glazbenik i uputio poziv svima da ove nedjelje svrate do Dvora Trakošćan: 

Facebook

– Pozivamo sve ljude dobre volje koji žele čuti malo mojih autorskih pjesama, malo kajkavskih, zatim nekih obrada, ali i popularnih, ležernih pjesama, da dođu u amfiteatar Dvora Trakošćan ove nedjelje i uživaju u programu od 16 do 18 sati – poručio je.

Idealno je vrijeme za uputiti se u Trakošćan nakon subotnjeg ili nedjeljnog ručka te uživati i zabavljati se u prekrasnom ambijentu, prirodi i događanjima. Dakako, ne zaboravite da je odmah do amfiteatra i novootvoreni ‘Lake bistro Trakošćan, gdje možete uživati u omiljenom vam piću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba