Nećete vjerovati koliko mjesečno zarađuje

Europska prvakinja u seksu, Međimurka Marija Zadravec, otkrila zanimljive i šokantne detalje svog posla 

Objavljeno: 16.08.2023. zagorjeinternational

Međimurka Marija Zadravec iz Pribislavca postala je poznatija široj javnosti posljednjih nekoliko mjeseci. Naime, ona je Hrvatsku predstavljala na Europskom natjecanju u seksu koje je trajalo puna dva mjeseca, a snimalo se od 0 do 24. 

Zadravec je pobijedila i u Međimurje se vratila s vrtoglavih 995.000 eura, a sada je za emisiju ‘Puls Srbije’ otkrila kako je ušla u svijet filmova za odrasle, prenosi Jutarnji list.

Kako je rekla, sve je počelo sasvim spontano. Najprije fotografiranjem, a onda je te fotografije dijelila na društvenim mrežama. 

– Svi su htjeli gledati moje necenzurirane fotke. Tako sam na nagovor fanova otvorila profil na OnlyFansu. Htjela sam probati i iskusiti nešto više. Baš me zanimalo kako to izgleda kad se snima u nekoj profesionalnoj produkciji – ispričala je Zadravec.

Facebook, Marija Zadravec (Sweet Mary)

Otkrila je i kako nastaju filmovi za odrasle. 

– Snima se jedan film u jednom danu. Pripreme su takve, mnogi to ne znaju, da prije svega treba napraviti zdravstvene preglede, nitko ne želi riskirati, svi obavljaju testove. Imamo dogovoreno što se i kako snima, prije toga se fotografiramo u raznim pozama, tako teče i snimanje, u suštini, znamo što radimo. Jedno snimanje traje tri sata s pauzama kako bi se dobilo sat vremena dobrog filma – rekla je Međimurka te otkrila da mjesečno zaradi od 10 do 20 prosječnih plaća. 

Filmove za odrasle snima od 25. godine, a prije toga je imala restoran u Čakovcu. Voli ono što radi, no ipak ima nekih stvari koje su joj teže za snimiti.

– Scene mokrenja, premda je to samo ‘voda‘. Ali to je uvjet u gotovo svim produkcijama. Jako puno radim u Pragu i oni jednostavno preferiraju takve scene – kaže.

Želja joj je snimiti odnose s 50 muškaraca, a posebno voli snimati scene grupnog seksa. 

Dosad je snimila 20-ak filmova za odrasle, a kada ne snima, odnosno u slobodno vrijeme, voli pogledati neku dobru seriju, prošetati i družiti se s prijateljima. 

Facebook, Marija Zadravec (Sweet Mary)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba