U svijetu Bonnie i Clyde, kod nas Dado i Irena

Irena maskirana ronilačkim naočalama pljačkala, a Dado ju spremno čekao u Suzukiju

Objavljeno: 16.08.2023. zagorjeinternational

Irena (35) i Dado (48) ovih su dana optuženi za razbojništvo u dućanu ‘Gavranović’ u Luki Pokupskoj u Karlovcu iz kojeg su ukrali oko 3400 kuna. Sve se dogodilo lani u listopadu oko 18.30 sati kada su se u Suzuki Swiftu dovezli do dućana u koji je Irena upala maskirana fantomkom navučenom preko glave i lica, a preko očiju naočalama za plivanje poprskanim crnim sprejem, piše Danica.hr

– Ušla je u trgovinu do blagajničkog pulta s kasom, te držeći u podignutoj ruci bokser s oštricom blagajnici rekla: ‘Da se nisi maknula i ništa poduzela, to tako mora biti’. Potom je neometano sama ključem otključala blagajnu kase i uzela 3430 kuna te pobjegla – piše u optužnici.

Par je ubrzo pronađen jer su ih odale snimke nadzornih kamera s autoceste.

I dok se Dado branio šutnjom, njegova djevojka Irena uglavnom je priznala većinu stvari. Kaže kako je to učinila jer nisu imali novca za stanarinu.

O svemu je svjedočila i blagajnica koja je rekla da je u dućan toga dana ušla žena mršave tjelesne građe, odjevena u crnu jaknu i tamnosive tajice, maskirana crnom fantomkom koju je imala navučenu preko glave i lica, te preko očiju malim, plastičnim naočalama za plivanje koje su bile poprskane crnim sprejem. 

– Na rukama je imala crne rukavice, a u lijevoj ruci je držala uzak predmet, ne znam što je to bilo, a toliko sam se prestrašila da nisam uspjela vidjeti. Nakon što je uzela novac, trčeći je napustila trgovinu i otrčala do osobnog automobila koji ju je upaljen čekao desetak metara od trgovine. Sjela je na suvozačevo sjedalo, nakon čega je vozač tog manjeg auta naglo krenuo u pravcu Karlovca. Nakon što sam vidjela da se to vozilo udaljilo odmah sam pozvala policiju i voditelja trgovine – rekla je blagajnica. 

Inače, oboje su zaposleni, primaju dobre plaće i nisu osuđivani. Isto tako, Irena je kasnije upala u još jednu trgovinu, a princip pljačke bio je isti. Bonnie i Clyde iz Hrvatske. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba