Influencerica otkriva tajnu uspješnog braka

“Kad je on sretan, i ja sam. Dajem mužu sve što treba, pa i u spavaćoj sobi – kad god to poželi”

Objavljeno: 13.08.2023. zagorjeinternational

Nikada nisam bila žena koja je planirala imati veliku karijeru. Iskreno, ne želim raditi, volim biti domaćica i brinuti se za svojeg muža. Otkako sam gledala film ‘Stepford Wives’, znala sam da želim takav život, ispričala je Monica Huldt (39) iz Scottsdalea u SAD-u ponosna što supruga Johna (39) stavlja na prvo mjesto, prenose 24sata.

Međutim, ovakav njezin stav o braku izaziva nelagodu i zgražanje u pojedincima, iako ih se to zapravo, kaže, ne bi trebalo ticati. 

– Jednom od mojih bivših momaka ta ideja se nije svidjela, i zato je sad bivši. Žene mi znaju govoriti da sam luda ili da sam sramota za druge žene, ali nije me briga, to je moj život i volim ga takvog kakav je – napomenula je.

FOTO: Instagram

Njezin tipičan dan vrti se oko vježbanja kako bi izgledala savršeno, zatim oko kuhanja, brige o kući i ispunjavanju suprugovih želja. Redovito objavljuje fotke na Instagramu gdje ima preko 2,5 milijuna pratitelja. 

– Kad je on sretan, i ja sam sretna. Volim vidjeti svojeg muža zadovoljnog i mislim da nema ništa loše u tome. Mislim da su muškarci i žene različito stvoreni i da zaista nema ništa loše u prihvaćanju te činjenice, niti ima ičeg ponižavajućeg u tome. Tako smo živjeli stoljećima, a tek sada ljudi mrze ovakav način života. Što se tiče spavaće sobe, vrlo sam pokorna, a on je dominantan. Sviđa mi se kad muškarac preuzme inicijativu i uzme što želi. Uvijek sam mu na raspolaganju i to mi se sviđa – pojasnila je Monica koja zarađuje objavama na društvenim mrežama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba