KAKAV GAF GRČKIH MEDIJA! Oglasio se i Rene Bitorajac

Želeći prikazati nasilne Boyse, u Dnevniku objavili Krpu iz ‘Metastaza’ i prikazali ga kao huligana koji je došao u Atenu

Objavljeno: 11.08.2023. zagorjeinternational

Huliganizam i navijačko nasilje u kojima su sudjelovali zagrebački Bad Blue Boysi tijekom kojega je u Ateni ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris, navijač AEK-a, udarne su vijesti u hrvatskim i grčkim medijima, a sad se u grčkim vijestima našao i naš poznati glumac Rene Bitorajac.

Naime, grčka televizija svoj prilog o spomenutom zločinu ilustrirala je isječcima iz hrvatskog filma “Metastaze”, u kojemu je Rene 2009. godine glumio Krpu, nasilnog huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje, pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije. Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje – objavio je Bitorajac na Instagramu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba