Otišla u 66. godini nakon kratke i teške bolesti

Preminula poznata hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina

Objavljeno: 09.08.2023. zagorjeinternational

Preminula je Vera Čudina, vidovnjakinja i autorica knjiga izgubila je borbu s teškom bolesti. Preminula je u 66. godini nakon kratke i teške bolesti, te je njezin posljednji ispraćaj bio u uskom krugu obitelji.  

Vizionarka Vera Čudina privlačila je pozornost svojim prognozama budućnosti i često je bila angažirana u televizijskim emisijama i showovima kako bi otkrila što nas čeka u budućnosti, piše Večernji list.

 Svestrana Vera pisala je i knjige te se bavila i slikarstvom, a na Facebook stranici Vere Čudine njoj bliski ljudi napisali su posvetu.

– Spustila si vjeđe, kao leptir krila i spokojno nastavila svoj let nekim samo tebi znanim beskrajnim rajskim prostranstvima. Kažu rane zacjeljuju, srce se navikne, dalje se mora … Preduboka bol teče sada našim venama i dugo će vremena proteći dok ne zacijeli sumorni osjećaj samoće i praznine, jer tebe, Vera, više nema.  Neprestano naviru sjećanja, a svaki put kada glazba odnekud svira zamišljamo te kao violinu neba koja svakom notom bolne rane i odozgo vida.  Do posljednjeg si daha živjela za čovjeka. Žena iz neke druge priče, sa vizijom i misijom u službi čovječanstva. Istina i Ti oduvijek ste hodale zajedno, isprepletene, laganim korakom prema vodi bistroj. Poput nježnog povjetarca strpljivo čekale trenutak kada ćete pokucati na čovjekova unutarnja vrata i šapnuti mu sve ono nečujno i nevidljivo (a tako usklađeno) odnosno prevesti mu poruku neba i znanje izvan okvira ljudskog znanja – stoji u Facebook objavi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba