Uz razne pogodnosti i iznenađenja!

AGS slavi 1. rođendan benzinskog servisa u Krapini

Objavljeno: 21.07.2023. zagorjeinternational

‘AGS Hrvatska’ s ponosom najavljuje proslavu 1. rođendana svog benzinskog servisa u Krapini. Povodom ovog posebnog događaja, pripremili su niz pogodnosti i iznenađenja za vjerne korisnike.

Direktor ‘AGS Hrvatska d.o.o.’, Miroslav Antunović, istaknuo je važnost ovog jubileja i izrazio zahvalnost lokalnoj zajednici na njihovoj srdačnoj podršci tijekom prve godine poslovanja u Krapini.

– ‘AGS Hrvatska’ je uvijek prepoznavao važnost lokalne zajednice, kao i do sada, a povodom rođendana, nastavljamo donacijama i sponzorstvima pružati podršku lokalnim udrugama i festivalima (Udruga OSIT, stolno teniski klub “Zagorec“ Krapina, Festival Kajkavskih popevki Krapina) kako bismo sudjelovali i doprinijeli njihovom razvoju i napretku. Cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali te se obvezujemo i dalje unaprjeđivati svoje usluge kako bismo udovoljili vašim potrebama i očekivanjima. Naša misija je biti što bliže našim cijenjenim kupcima i uvijek im pružati najkvalitetnije proizvode i usluge – kazao je direktor Antunović.

Proslava 1. rođendana održat će se ove subote na već poznatoj adresi Ulica Hrvatskih branitelja 5, Krapina.

– Proslavite s nama uz bogatu ponudu pogodnosti i iznenađenja kojima želimo izraziti zahvalnost za vašu podršku. Na dan proslave, pripremamo popuste na sve vrste benzinskih i dizelskih goriva. Također, u QUICK SHOP trgovini moći ćete uživati u sniženim cijenama na različite proizvode, dok u COFFEE TIME kafiću nudimo posebne akcije koje će dodatno uljepšati Vaš boravak na našem benzinskom servisu – najavio je direktor Miroslav Antunović. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba