Na čelu općine je 14 godina, a ima tek srednju školu

OBJAVLJENA SNIMKA: Načelnik Severina, bivši HDZ-ovac, premlatio vlasnicu kafića

Objavljeno: 13.07.2023. zagorjeinternational

Objavljena je snimka na kojoj načelnik Severina, bivši HDZ-ovac Žarko Žgela, tuče 28-godišnju vlasnicu kafića u Bjelovaru Ivu Milku Kramarić. Kako je ispričala za 24sata, načelnik ju je udario otvorenim dlanom najmanje šest, sedam puta, za tim ju je primio za vrat, a nakon toga ju je udario šakom u potiljak.

Prijavljen je policiji, no oni su utvrdili da je sve samo prekršaj, pa je završio samo s prijavom za remećenje javnog reda i mira.

Kada je upitan o tom slučaju, rekao je da je sve izmišljotina. Od tada je na svoj zahtjev izašao iz stranke (HDZ), a sada je i uhićen.

Vlasnica kafića ispričala je kako je incident krenuo. Naime, kako je rekla, došla je na poziv konobarice koja joj je rekla da ju je Žgela uhvatio i zavrnuo joj ruku. Kad je stigla, htjela je razdvojiti Žgelu i još jednu osobu s kojom se zakačio. Također, rekla mu je da više ne dolazi i da će ga staviti u novine, a ovaj je tada nasrnuo na nju.

Inače, Žgela je načelnik Severina od 2009. godine, a ima završenu srednju školu za prometnog tehničara. Bio je prije toga privatni autoprijevoznik, dragovoljac je Domovinskog rata, oženjen je i ima dvije kćeri. 

Njegova mirovinska kartica kaže kako prima plaću od 1102 eura, a njegova supruga 623 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba