Sedam prometnih nesreća u Zagorju tijekom vikenda - evo detalja

Vozač u Rakovcu Tomaševečkom napuhao gotovo tri promila, vozio kao sumanut

Objavljeno: 10.07.2023. zagorjeinternational

Tijekom proteklog vikenda, zagorski su policajci od kaznenih djela evidentirali četiri kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo utaje i jedno kazneno djelo teške krađe, tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a zabilježili smo su i sedam prometnih nesreća.

Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom do kojih je došlo u Jezeru Klanječkom uslijed ne držanja potrebnog razmaka između vozila, u Malom Taboru zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika te u Đurmancu na DC1 zbog nepropisnog pretjecanja. U tim prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola od, vozač u Malom Taboru 1,52, a vozač u Đurmancu 1,29 promila.

U Podgrađu u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

Vozač u Rakovcu Tomaševečkom je pod utjecajem alkohola od 2,94 promila zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede, zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći uslijed ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake do koje je došlo u Konjščini.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Andraševcu zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedno prevrtanje poljoprivrednog traktora prilikom čega je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba