˝Nakon 50 nije nas briga što drugi misle. Uopće˝

Ona ima 75 godina i uživa u bikinijima i seksi haljinama

Objavljeno: 27.06.2023. zagorjeinternational

Candace ima 75 godina i voli modu, te redovito dijeli videozapise na kojima je odjevena u seksi haljine, bikinije i elegantnu odjećuNažalost, zbog toga se često nađe i na meti ‘hejtera’ i ‘trolova’ na internetu, koji joj prigovaraju zbog načina na koji se oblači i ponaša u svojim godinama, prenosi Večernji.

U jednom od svojih videa podijelila je preporuke za odjevnu kombinaciju za romantičnu prigodu, gdje je odjenula crnu haljinu na jedno rame s izrezom. Zatim je odjenula svjetlucavu, crnu haljinu prije nego što se presvukla u midi kroj s prorezom do bedra.

U drugom videu prikazala je kako je posjetila Key Largo na američkoj Floridi, gdje je svoj odmor započela samo u jednodijelnom kupaćem kostimu. Zatim je odjenula jednostavan crni top bez rukava s dubokim izrezom koji je iskombinirala s ljetnom suknjom.

Na trećem videu vidjelo se kako ulazi u svoju kuhinju u bijelom prsluku i plavim hlačama s bijelim remenom, koje je uparila sa sandalama i crnim sunčanim naočalama. Na to je napisala komentar koji, kako kaže, često čuje od trolova, a koji je glasio ˝Imaš 60 godina i ne bi trebala to nositi˝. Smiješeći se kameri, zatim je otišla prema stražnjem dijelu sobe i otvorila hladnjak i gledateljima rekla ˝Zapravo imam 75 godina˝.

– Ponovno otkrivanje sebe kako starite ne mijenja ono što jeste, to samo znači pronalaženje stvari koje odgovaraju onome što ste sada – rekla je, a ljudi su je počeli hvalili jer, osim što se zauzela za sebe, odijeva se upravo onako kako želi.

Jedna osoba koja je otkrila da ima 19 godina napisala je:

– Nemam ni pola onoga što ona ima.

Druga je komentirala, ˝Ona izgleda odlično i ona to zna˝, a jedan korisnik je napisao ˝Baš sam se naježio, kakva kraljica!˝

 Iduća osoba je dodala kako je stvar u tome da nas nakon 50. nije briga što drugi misle. Uopće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba