Moto klub Konjščina dokazao:

Kad se male ruke slože, sve se može!

Objavljeno: 27.06.2023. zagorjeinternational

U subotu su u Općini Konjščina, u Sportskoj ulici, otvorene nove prostorije Moto Kluba Konjščina što predstavlja značajan korak naprijed za klub i njegove članove. Također, ova inicijativa pokazuje predanost i zalaganje Moto kluba Konjščina za razvoj motociklizma u lokalnoj, ali i široj zajednici.

Zadovoljstvo novim prostorom, u kojem će moći boraviti, istaknuo je tajnik Moto kluba, Darko Horvatić Gusta.

– Na nove prostorije smo čekali malo duže, ipak nas je u klubu samo sedam. Za sada smo uredili samo donji dio, dok su u gornjem dijelu planirane još četiri sobe i kupaona. Većinu smo sami financirali, a dio smo dobili od Općine te od sponzora – rekao je Horvatić te zahvalio svim sponzorima i Općini Konjščina čija načelnica Anita Krok smatra kako su članovi Moto kluba svojim djelovanjem itekako zaslužili nove prostorije koje pružaju idealno okruženje za okupljanje ljubitelja motociklizma.

– Tradicionalno sudjeluju u organizaciji Moto Mrazeva – obuku se u Djeda Mraze i prije Božića obiđu dječji vrtić i podjele slatke pakete. Od prošle godine, zajedno s policijskom postajom Zlatar Bistricom, organiziraju Moto učilicu kojom promiču sigurnost na motociklu – da se vozi sigurno, koristi zaštitna oprema i da se ne divlja. Ove godine će, zajedno s Društvo naša djeca Konjščina, pomagati i u organizaciji Biciklijade koja se organizira povodom Dana Općine. Gdje god mogu, uskoče – naglasila je načelnica Krok i posebno istaknula vrhunsku suradnju koju Općina ima s Moto klubom Konjščina.

– Koliko god možemo, financijski podržavamo njihov rad, a suradnja je izuzetno dobra. Jedna su od rijetkih udruga koja ne ovisi o Općini. Oni provode jako puno vremena u svojim prostorijama, imaju jako puno donacija i svojih vlastitih sredstava te ulažu u svoje ciljeve. Uopće nisu ovisni o općinskom proračunu – zaključila je Krok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba