Prijavu štete možete izvršiti do 23. lipnja

GRAD ZLATAR: Proglašena prirodna nepogoda zbog prošlomjesečnih kiša

Objavljeno: 14.06.2023. zagorjeinternational

Prema odluci krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara, danas je proglašena prirodna nepogoda ‘klizanje, tečenje, odronjavanje i prevrtanje zemljišta’ za područje Grada Zlatara, nastalu zbog obilnih padalina i bujičnih poplava tijekom prošlog mjeseca, pri čemu su nastale velike materijalne štete na stambenim i gospodarskim objektima, komunalnoj infrastrukturi, nerazvrstanim cestama, lokalnim i županijskim cestama, građevinskom i poljoprivrednom zemljištu.

Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od prirodnih nepogoda zaprimat će prijave od oštećenika sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda nakon čega su dužni prvu i konačnu procjenu štete prijaviti županijskom povjerenstvu putem Registra šteta. 

Prijave mogu podnijeti oštećenici na propisanom obrascu s prilozima za štete na području grada Zlatara, zaključno do 23. lipnja do 15 sati. Prijava se predaje na ‘Obrascu PN’ poštom na adresu Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, Zlatar ili osobno u pisarnicu Grada Zlatara radnim danom od 7 do 15 sati.  

Dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona 049/466-627. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba