Evo kako će se proslaviti Dan državnosti u Đurmancu

Trodnevni program obilježit će brojni koncerti, među izvođačima i Miroslav Škoro

Objavljeno: 26.05.2023. zagorjeinternational

Paljenjem svijeća kod spomenika Željku Paviću – Kalcu, prvom poginulom branitelju iz Krapinsko – zagorske županije koji je život izgubio 1991. godine u Erdutu, u subotu će započeti trodnevni program obilježavanja Dana državnosti u općini Đurmanec. 

Istog dana započinju i trodnevna događanja u šatoru kod osnovne škole. Prvu večer na rasporedu je nastup “River banda” te grupe “Vigor”. U nedjelju u šatoru nastupaju “Ljubavnici” i “Profil”, a zadnju večer, odnosno u ponedjeljak, slijedi nastup “Šarmera” te Miroslava Škore.

Uz koncerte i druženje u šatoru, u subotu je na rasporedu i memorijalni turnir u malom nogometu na igralištu kod osnovne škole u spomen na Željka Pavića, a u nedjelju ispred osnovne škole od 15 do 17 sati održat će se radionice za djecu.

– Pozivamo sve mještane, ali i goste, da dođu u Đurmanec jer trodnevni program nudi ponešto za svakoga. Ujedno koristim ovu priliku da u svoje osobno te u ime predsjednice Općinskog vijeća Ivančice Hrček, u ime vijećnika, kao i djelatnika JUO Općine Đurmanec, svim mještankama i mještanima čestitam Dan državnosti – poručio je načelnik Damir Belošević.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba