Zdravi grad - Zabok

KU-KU-RI-KU! Jeste li spremni za avanturu na dva kotača?

Objavljeno: 26.05.2023. zagorjeinternational

Povodom Svjetskog dana sporta i Svjetskog dana nepušenja, ove subote će se održati 10. Zabočka Kukurijada koju organizira Rekreativni biciklistički klub Ku-ku-ri-ku u suradnji s Koordinacijskim odborom akcije Grad Zabok prijatelj djece, Društvom Naša djeca Zabok i Zavodom za javno zdravstvo KZŽ. 

Biciklijada je rekreativnog karaktera i prilagođena biciklistima svih uzrasta. I ove godine postoje dvije rute: velika, malo zahtjevnija, duljine 32 kilometra i mala, duljine od sedam kilometara, prilagođena najmlađim biciklistima. Prijave počinju u osam sati na Trgu K. Š. Gjalskog u Zaboku, start velike biciklijade je u 10, a male u 10.15 sati. Kotizacija za biciklijadu je pet eura, za djecu do 15 godina sudjelovanje je besplatno, a za sve sudionike osigurana je okrjepa i majice. Za djecu do 16 godina obavezne su kacige. 

Uz moto ‘Recept za zdravlje bolje – dva kotača i malo dobre volje!’, osnovni je cilj ove tradicionalne biciklijade, koja se organizira u okviru projekta Zdravi grad – Zabok, potaknuti svijest o važnosti kretanja i zdravog načina života. 

Napomena: U slučaju kiše biciklijada se odgađa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba