U organizaciji Zajednice športskih udruga i Dječjeg vrtića Novi Marof

Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića 

Objavljeno: 25.05.2023. zagorjeinternational

Zajednica športskih udruga Novog Marofa, u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof, ove godine organizira 19. Olimpijski festival dječjih vrtića. 

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se u petak, 26. svibnja na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16 sati, a uz mališane Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su dječji vrtići “Bambi“ i “Sretna djeca“  iz Novog Marofa, “Tratinčica“ iz Varaždinskih Toplica, “Vlakić“ iz Martijanca, “Potočić“ iz Jalžabeta, “Leptirić“ iz Ljubeščice i  “Pčelica“ iz Zagreba.   

Polaznici dječjih vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete  4X20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice te u nogometu. U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof.  

Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su medalje, pehari i plakete. 

Uz Hrvatski olimpijski odbor, Zajednicu športskih udruga i Grad Novi Marof, glavni pokrovitelji ove hvalevrijedne sportske priredbe su novomarofske tvrtke “Knauf insulation d.o.o.” i “Comet d.o.o.”. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba