Uzrok smrti zasad nepoznat, privedena dvojica muškaraca

U biogradskom noćnom klubu preminuo zaštitar 

Objavljeno: 21.05.2023. zagorjeinternational

U jednom je biogradskom noćnom klubu tijekom noći poginuo zaštitar. Neke informacije koje su procurile u javnost govore da je muškarac ubijen, no Zadarski.hr neslužbeno doznaje da je muškarac preminuo od infarkta, prenosi Index.hr.

Zadarska je policija objavila da je noćas u 4.05 postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu. Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

– U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje vezano uz otkrivanje okolnosti ovog događaja – rekli su iz Zadarske policije te dodali da je zasad utvrđeno da je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira, odnosno da je došlo do  fizičkog sukoba između više osoba.

Županijska državna odvjetnica izdala je nalog za obdukcijom tijela preminulog kako bi se otkrio točan uzrok smrti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba