Malenom Leonu tek su tri godine, a pola je svog života proveo u bolnici

“Već sam ga dvaput mogla izgubiti, a nisam zahvaljujući njima”

Objavljeno: 19.05.2023. zagorjeinternational

Ima tek tri godine, a pola je svojeg života proveo u bolnici. Sve je započelo kada je Leon imao samo godinu i osam mjeseci. Kako je ispričala njegova mama Barbara, slabo je jeo i puno spavao, pa je s njim otišla liječniku.

Dijagnoza je bila šokantna. Srce mu je bilo uvećano i nije dobro radilo te je dječačić odmah stavljen na listu za transplantaciju, piše Zagreb.info

Nakon operacije, kada su svi mislili da je sve završilo, stanje mu se pogoršalo, srce mu je stalo čak dva puta i opet je vraćen na odjel pedijatrijske kardiologije. Sada u KBC-u Zagreb čeka da mu se stanje stabilizira, a u međuvremenu su ga tamo upoznali baš svi. 

– To je stvarno anđeo od djeteta. On sam po sebi onako puno daje, baš je toplo dijete. Pozdravlja, otvara vrata – opisala ga je medicinska sestra Vesna, piše Zagreb.info.

Kako je rekla njegova majka, od svih silnih šokova, sama sebi se čudi da i ona sama nije završila na hitnoj. 

– Živimo sami ja i Leon, već sam ga dvaput mogla izgubiti, a nisam zahvaljujući njima. Mislim da nema tog poklona i tih riječi kojima bih im zahvalila za svaki zagrljaj, doručak kojim su ga hranili, za svaki ples i osmijeh, svaku pročitanu priču, za svu ljubav koju su mu dali i vrijeme koje su mu ispunili – rekla je njegova majka Barbara za Provjereno, piše Dnevnik.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba