Evo što se sve nudi

Donosimo vam ovotjednu ponudu poslova

Objavljeno: 14.05.2023. zagorjeinternational

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

Deceuninck d.o.o. zapošljava na pozicijama Radnik u proizvodnji – operater stroja (m/ž), Radnik u logistici – skladištar (m/ž) i Radnik na održavanju – vozač viličara (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, isplatu putnih troškova i naknadu za topli obrok, a od kandidata traži odgovoran i proaktivan pristup poslu. Mjesto rada je Donja Bistra. Prijave se zaprimaju do 31. svibnja putem brze prijave.

Zagi grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž) za rad u restoranu. Posao uključuje posluživanje hrane i pića u restoranu hotela, a plaća iznosi 1195€. Mjesto rada je Oroslavlje, a prijaviti se možete do 16. svibnja putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Montera / Servisera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Kandidat mora biti spreman na rad na visini te mora imati vozačku dozvolu ‘B’ kategorije i obrazovanje tehničkog smjera. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se do 31. prosinca putem portala.

Studenac d.o.o. tražiProdavača / Blagajnika (m/ž). Traži se uredna, pouzdana i komunikativna osoba koja je sklona timskom radu. Mjesto rada je više lokacija diljem kontinentalne Hrvatske. Prijave traju do 1. lipnja, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Nattoni International zapošljava Prodajnog predstavnika (Active Marketing Chef) (m/ž). Mjesto rada je sjeverna Hrvatska i Slavonija, a prijave se zaprimaju do 5. lipnja. Traži se kandidat koji je prodajno-orijentirana osoba s položenom vozačkom ‘B’ kategorijom i minimalnim iskustvom od 2 godine na sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30. lipnja putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u cijeloj Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 18. svibnja. Traži se fleksibilna, otvorena i odgovorna osoba koja je spremna raditi u timu i usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka.

Pro-Monting d.o.o. zapošljava Head Huntera (m/ž). Natječaj je otvoren do 8. lipnja, a mjesto rada je cijela Hrvatska. Potreban je kandidat s izvrsnim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama, koji ima proaktivan i pozitivan pristup radu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Adecco Hrvatska d.o.o.  zapošljava na pozicijama Građevinski skladišni radnik (m/ž), Bravar (m/ž) i Blagajnik na naplatnim kućicama (m/ž). Mjesto rada uključuje Veliko Trgovišće, Gornji Macelj i Zaprešić. Prijave se zaprimaju do 16. svibnja. Od kandidata se traži vozačka dozvola ‘B’ kategorije i vlastiti automobil. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu i plaćene putne troškove. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće, a prijave se zaprimaju do 26. svibnja. Traži se motivirana i ljubazna osoba koja će obavljati telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih natječaja. Želimo vam sreću u potrazi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba