Suradnja Općine Bednja i Općine Vinica

Održana završna konferencija projekta ‘Zaželi biti zaposlena žena, faza 3’

Objavljeno: 14.05.2023. zagorjeinternational

U Vinici je u ponedjeljak održana završna konferencija europskog projekta ‘Zaželi biti zaposlena žena’, faza 3, koji je financiran u stopostotnom iznosu od Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.’.

Glavni nositelj projekta je Općina Bednja uz partnerstvo Općine Vinica te Centar za socijalnu skrb Varaždin, Ivanec uz Hrvatski zavod za zapošljavanje – regionalni ured Varaždin. Ukupna vrijednost projekta iznosi 92.000 eura u ovoj trećoj fazi, zaposlilo se 14 gerontodomaćica od kojih tri na području Općine Vinica te 11 na području Općine Bednja koje su se brinule za ukupno stotinjak zadovoljnih korisnika.

Završnu konferenciju otvorio je načelnik Općine Vinica, Branimir Štimec koji je zahvalio na dolasku načelniku Općine Bednja Damiru Poljaku te svim gerontodomaćicama na još jednoj uspješno realiziranoj fazi projekta ‘Zaželi biti zaposlena žena’.

– Nadam se da ćemo projekt nastaviti i dalje sa partnerom Općinom Bednjom zbog naše uspješne suradnje, zbog potreba kod najstarijih mještana Općine Vinica koji su se već naviknuli na pomoć naših gerontodomaćica ali i daljnjeg ostanka na ovim područjima istaknuo je načelnik Štimec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba