Sudjelovalo je 16 mama, a uz tri krune, dodijeljeno je ukupno šest lenti

Najljepša Mama Hrvatske je Patricija iz Velike Gorice

Objavljeno: 07.05.2023. zagorjeinternational

Završeno je šesto finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, a tu je titulu u kategoriji od 23 do 29 godina ponijela Patricija Lukšić iz Velike Gorice. Titulu Najljepše Mame Hrvatske u kategoriji Dijamant ponijela je Ankica Biondić, dok je u novoj kategoriji Najljepša Mama Hrvatske Platinum okrunjena Jadranka Luketa, javlja sibenski.hr.

Patricija Lukšić (FOTO: Facebook Najljepša mama Hrvatske)

Uz tri krune, dodijeljeno je ukupno šest lenti:

NMH elegantnost – Ksenija Brajković

NMH osobnost – Marina Kenda

NMH fotogeničnost – Dora Kovačević Kauzlarić

NMH stil – Ana Japec Buneta

NMH fashion – Tina Juričev Špirić

NMH glamour – Matea Liber

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je u šibenskoj Kući umjetnosti Arsen, a žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, Danijel Mileta, njegov zamjenik, Mirjana Žurić pročelnica, Mark Galea i Joana Goncalves, direktori VCMS Malta, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Goran Kunštek, direktor Zagorje Internationala, Jasminka Grbelja aromaterapeut i formulator kozmetičkih proizvoda te Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta, birali su između 16 finalistica.

Maja Vukina Bogović

Počasne gošće bile su Miss Sport Hrvatska 2021. Borna Mohač te model Ana Čop, a mame su bodrile i dvije prošlogodišnje nositeljice krune Iris Stanin Filipović i Božena Bajalica.

– Još je jedno natjecanje iza nas i s ponosom mogu reći da mirno plovimo ovim morem već šestu godinu za redom. Zahvalni smo svima što nas podržavaju i prate, našim partnerima i sponzorima, kao i svakoj majci koja se odlučila prijaviti. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj velikoj obitelji – zaključila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

FOTO: Facebook Najljepša mama Hrvatske

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba