Prijave traju do 7. svibnja, stoga požurite

Staklarna Rogaška traži nove, spretne i visokomotivirane djelatnike koje će izučiti za vrhunske staklopuhače

Objavljeno: 25.04.2023. zagorjeinternational

Staklarna Rogaška d.o.o. iz Rogaške Slatine tvrtka je s višestoljetnom staklarskom tradicijom koja je nadaleko prepoznata i cijenjena, a sada je u potrazi za 10 novih djelatnika koji bi se pridružili ovoj iskusnoj ekipi na mjestu radnika u proizvodnji gdje bi izučili vještine za staklopuhača. 

Novi bi djelatnici, kao radnici u proizvodnji, bili uključeni u program osposobljavanja za radno mjesto staklara, uz stručno mentorstvo, a od njih se ujedno očekuje obavljanje jednostavnih proizvodnih poslova, izvođenje jednostavnih postavki strojeva i njihovo servisiranje, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša te obavljanje i drugih poslova iz okvira stručne nadležnosti. 

Uvjeti koje je potrebno zadovoljiti za prijavu su završeno osnovnoškolsko obrazovanje, a uz to, poželjna su dodatna znanja poput položenog ispita za vozača viličara, osposobljenost za rad s opasnim tvarima te osposobljenost za rad s plinovima. 

– Ako ste precizni, imate afiniteta za rad u grupi, a ujedno imate vrlo vješte ruke, slobodno nam se javite. Zajedno ćemo saznati što vas motivira i kako zajedno možemo ostvariti našu viziju – poručuju iz Staklarne Rogaška. Nudi se rad na neodređeno vrijeme uz probni rad od jednog mjeseca.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti isključivo putem OVOG linka, a prijave su otvorene do 7. svibnja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba