Donosimo detalje

Uskoro kreću upisi u kvalitetne, četverogodišnje programe Srednje škole Novi Marof

Objavljeno: 25.04.2023. zagorjeinternational

U Srednjoj školi Novi Marof Kreću upisi u prve razrede za školsku godinu 2023./2024., a na izbor su budućim učenicima tri sjajna četverogodišnja obrazovna programa – opća gimnazija, ekonomist i tehničar za računalstvo.

U programu opće gimnazije podjednako su zastupljeni prirodoslovni, matematički i jezični sadržaji, a po završetku, polaznik će steći kompetencije uspješnog komuniciranja na materinskom i stranom jeziku te će usvojiti znanja o novim informacijskim tehnologijama.

Program za ekonomista podučava polaznika znanjima i vještinama potrebnim za pronalaženje zaposlenja unutar ekonomskog zanimanja te znanja i vještina potrebnih za nastavak obrazovanja na visokoškolskoj razini. Učenici će također naučiti temeljitost u radu s brojevima, precizno računanje i analiziranje podataka na temelju kojih se izrađuju izvještaji.

Program tehničara za računalstvo priprema polaznika za poslove održavanja strojne i programske opreme, za programiranje raznih aplikacija, za uspostavljanje i održavanje lokalnih mreža, upotrebu internetske i multimedijske tehnologije i slično. 

Uz sjajne obrazovne programe, Škola učenicima nudi i brojne pogodnosti poput besplatnih udžbenika, besplatnih prijenosnih računala, organiziranu prehranu i prijevoz, a nastava je organizirana u jednoj smjeni. 

Uz to, škola ima modernizirane i energetski učinkovite učionice te specijalizirane učionice, a učenike će podučavati educirani i motivirani djelatnici te im prenositi vrijedna znanja. 

Svi zainteresirani učenici koji se žele prijaviti ili doznati više informacija mogu kontaktirati školu na brojeve 042/205-110 ili 091/282-7155, putem e-maila [email protected], na službenoj stranici ili na Facebook stranici škole. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba