Dođite svi i lijepo se zabavite

Sprema se velika proslava Dana općine Vinica – najavljen bogat program uz dva atraktivna koncerta 

Objavljeno: 21.04.2023. zagorjeinternational

Prema svemu sudeći, vrlo bogat i raznolik program pripremljen je povodom nadolazećeg Dana općine Vinica. Naime, program je krenuo već danas smotrom dječjeg dramskog stvaralaštva, a nastavlja se sutra velikim nogometnim susretom NK Vinica i NK Sračinec u 17 sati na igralištu NK Vinica.

U nedjelju 23. travnja na Ribnjaku Vinica održat će se Kup Općine Vinica u lovu ribe udicom na plovak, a dan nakon će se u Osnovnoj školi Vinica održati ‘Markov sajam’. Nadalje, škola ‘Arboretum opeka’ u utorak ima Dane otvorenih vrata od 10 do 13 sati uz zanimljive radionice, a nakon toga slijedi nogometni susret limača NK Maruševec-Vinica i NK Petrijanec-Nova Ves u 18 sati.

U srijedu i četvrtak ponovno slijedi Dan otvorenih vrata u školi ‘Arboretum opeka’ uz zanimljive radionice, a u petak 28. travnja održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća. Nakon toga slijedi velika zabava uz koncert ‘Kumova’ u šatoru ispred škole G. Ladanje u 21 sat.  

U subotu 29. travnja se program nastavlja uz izložbu vina Udruge vinogradara ‘Vinea’ u Dvorni Općine, a navečer slijedi koncert Lidije Bačić u šatoru ispred škole G. Ladanje u 21 sat.

Zadnji dan programa bit će subota 6. svibnja kada će sew održati ‘Vinogradarski bal’ u organizaciji viničkih vinara u 19 sati u Dvorani Općine.

Sve mještane Vinice, ali i goste iz drugih, okolnih mjesta, načelnik Branimir Štimec ovom je prilikom pozvao da dođu na najavljene koncerte i sve popratne događaje, te da se svi zajedno dobro zabave i proslave Dan općine.

Ulaz na koncerte je slobodan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba