Prijavljen za seksualno zlostavljanje

Mladić (20) iz okolice Bjelovara imao spolni odnos s djevojčicom (14). Prijeti mu do 12 godina zatvora 

Objavljeno: 30.03.2023. zagorjeinternational

Protiv 20-godišnjaka iz Bjelovara podignuta je optužnica u kojoj ga se tereti da je lani u srpnju, u tri navrata imao spolne odnose s djevojčicom (14) u kući njezina oca na širem bjelovarskom području, prenosi Jutarnji list.

Navodi se da je time počinio tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, zbog čega mu prijete najmanje tri, a najviše 12 godina zatvora.

Mladić tijekom istrage nije želio iznositi svoju obranu niti je htio odgovarati na pitanja, a djevojčica je rekla kako je to bilo dok je išla u sedmi razred osnovne te je dečka upoznala putem Facebooka i prva se njemu javila. Rekla mu je da ima 14 godina, a on njoj da ima 20.

Nalazili su se kod njenog oca i prvi put su imali spolni odnos u njezinoj sobi, dok su otac i mlađi brat bili u dnevnom boravku. Nakon trećeg puta, rekla mu je da ne bi trebali biti zajedno jer je ona maloljetna, a on punoljetan i da je to previše godina razlike.

Tijekom istrage svjedočila je i majka djevojčice koja je navela je kako je kćer sa sinom lani dva tjedna u srpnju provodila ljetne praznike kod njenog bivšeg supruga. Stariji sin joj je rekao da ga je zvao otac da dođe po djecu jer je saznao da se kći našla s nekim dečkom i da će to prijaviti policiji.

Majka je kasnije u razgovoru s kćeri saznala da je pristala na spolni odnos s mladićem i da se to dogodilo u tri navrata u kući njenog bivšeg supruga. Mlađi sin je znao, ali ga je sestra podmitila s nešto novca kojeg je dobila od oca za alimentaciju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba