Odgovorni ste, pedantni, imate dobar vid te spretne ruke i prste? Onda je ovo posao za vas!

Poduzeće ‘Kostel promet’ u potrazi je za djelatnicima

Objavljeno: 19.03.2023. zagorjeinternational

Tvrtka Kostel Promet d.o.o. osnovana je 2001. godine, a bavi se šivanjem sjedećih sustava za interijere vozila, posebice za potrebe automobilske industrije. Poslovanje je započela izradom naslona za glavu u suradnji s poslovnim partnerom Johnson Controls NTU iz Slovenj Gradeca u Sloveniji. Prve usluge šivanja tvrtka je počela pružati radeći na programu Clio za Renault, a kvaliteta i rokovi isporuke vrlo su brzo doveli do višestrukog rasta poslovanja. Danas Kostel Promet d.o.o. zapošljava više od 500 djelatnika i radi kao Tier2 dobavljač za automobile poznatih marki kao što su BMW, Citroen, Land Rover, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota i Volvo, a dnevna proizvodnja iznosi više od 17.000 jedinica.

Njihova je vizija biti pouzdan partner u svakoj situaciji i dobavljač na kojega se klijenti mogu osloniti. Mladi tim radi s veseljem i entuzijazmom u motivirajućoj atmosferi te u svakoj situaciji zna pravilno reagirati.

– Naši zaposlenici su naš najvažniji resurs zaslužan za naš uspjeh. Želimo nadmašiti očekivanja i potrebe klijenata isporukom najkvalitetnijih proizvoda i usluga, kontinuiranim poboljšanjem učinkovitosti poslovanja te pružanjem ugodnog i poticajnog radnog okruženja zaposlenicima koje smatramo svojim najvažnijim resursom – poručuju iz tvrtke koja je u potrazi za osobama koje bi kvalitetno šivale i slagale iskrojene dijelove za naslone za glavu u automobilima.

Iskustvo nije uvjet, ali će prednost imati kandidati s iskustvom. Poduzeće nudi redovita i stimulativna primanja, naknadu za prijevoz i prehranu, mogućnost rada na dvije lokacije (Pregrada ili Poznanovec) s obzirom na mjesto stanovanja, ugodno i poticajno radno okruženje, kontinuirani rad na poboljšanju kvalitete i razvoju zaposlenika, aktivno sudjelovanje u programima osposobljavanja te mogućnost napredovanja. 

Odgovore na sva pitanja potražite putem maila: [email protected] ili na broj 099/287-3466.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba