Učenici Srednje škole Novi Marof nanizali izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima

Sanjin Milevčić, Matej Koren i Monika Ključarić predloženi za državno natjecanje, sjajne bile i sportašice

Objavljeno: 17.03.2023. zagorjeinternational

Odlični rezultati učenika Srednje škole Novi Marof na županijskim natjecanjima ne prolaze nezapaženo, a neki od učenika su izborili i plasman na državna natjecanja.

Na županijskom natjecanju iz geografije sudjelovalo je šest učenika Srednje škole Novi Marof, a prvo mjesto u kategoriji drugih razreda gimnazije osvojio je Sanjin Milevčić, dok je u kategoriji strukovnih škola Matej Koren osvojio drugo mjesto. Obojica su predložena za državno natjecanje, a mentor učenicima je profesor Dominik Benjak.

Nadalje, na izložbi učenika srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna Varaždinske županije – LIK 2023. inspirirana temom “Ples“, učenica Monika Ključarić osvojila je treće mjesto te je predložena za državno natjecanje, a u ovom uspjehu pomogla joj je mentorica Barbara Frntić.

Školski sportski savez Varaždinske županije organizirao je županijsko ekipno natjecanje u badmintonu, a u konkurenciji šest srednjih škola, Srednja škola Novi Marof zauzela je treće mjesto. Za školu su nastupale učenice Jasmina Klopotan, Gabrijela Štriga, Ivana Žuti i Martina Žugec.

Ravnatelj škole Nikola Žganec napomenuo je kako su svi uspjesi usko povezani s jako dobrim radom i međusobnom suradnjom profesora i učenika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba