Odlukom gradonačelnice

Raspisani javni pozivi za financiranje aktivnosti zlatarskih udruga 

Objavljeno: 17.03.2023. zagorjeinternational

Zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek raspisala je Javni natječaj za financiranje aktivnosti udruga na području grada Zlatara u 2023. godini, a dodijelit će se 46.453 eura za udruge s područja sporta i rekreacije, 25.217 eura za udruge s područja razvoja civilnog društva i 664 eura za udruge koje djeluju na području zaštite prava i interesa branitelja.

Rok za podnošenje prijedloga programa, projekata i manifestacija je do 13. travnja, a projektni se prijedlozi dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada. Obrasci se ispunjavaju isključivo računalom i podnose se na način propisan javnim natječajem i uputama.

Također, odlukom gradonačelnice, raspisan je i Javni poziv za financiranje udruga iz područja vatrogastva u Zlataru u ovoj godini.

Ukupna vrijednost natječaja je 11.945 eura, a rok za podnošenje prijedloga programa, projekata i manifestacija je do 13. travnja. 

Projektni se prijedlozi dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba