Baka koja može stati uz bok brojnim top-modelima

“Ja se u svojim godinama oblačim kako želim, imam preko 70 godina i nosim prozirne haljine” 

Objavljeno: 04.03.2023. zagorjeinternational

Colleen Heidemann ima 75 godina i dalje radi kao model. Jako je smetaju negativni stavovi o starijim ljudima i što često mora slušati komentare tipa “Trebala bi se odijevati u skladu sa svojim godinama”.  

– Mi smo jaki. Mi nismo nevidljivi. Ja se u svojim godinama oblačim kako želim, imam preko 70 godina i nosim prozirne haljine. Odbijam biti nevidljiva samo zato što sam starija – prokomentirala je te je ponosno prošetala u dugoj, lepršavoj i prozirnoj haljini, piše The Sun

Smatra da ‘različiti ukusi, preferencije i godine čine ovaj svijet fascinantnim i zanimljivim mjestom za život’. 

– Sloboda da se oblačiš kako želiš, da budeš ono što jesi, pripada tebi – rekla je Heidemann i naišla na odobravanje mnogih koji također ne shvaćaju tu potrebu pojedinaca da druge ljude trpaju u nametnute norme i kalupe. 

Ovo su neki od komentara uz njezinu objavu na TikToku: ‘Apsolutno se slažem, sviđa mi se kako se odijevaš’, ‘Voljela bih imati tvoju garderobu’, ‘Reci to glasno sestro, bravo’, ‘Izgledaš fantastično’, prenosi 24sata

Inače, Colleen se često nađe na stranicama časopisa ili web portala upravo zbog svoje neiscrpne životne energije. Ne srami se, napominje, svojih godina pa nerijetko pokazuje kako izgleda bez trunke šminke na sebi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba