Dogovorena brojna zajednička druženja

Održana skupština Udruge umirovljenika i starijih osoba Voća

Objavljeno: 28.02.2023. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda u prostorijama DVD-a Donja Voća održana skupština Udruge umirovljenika i starijih osoba Voća.

Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Ivan Bolčević koji je podnio izvještaj o radu u proteklom razdoblju te istaknuo značajna događanja i aktivnosti koji su bili od interesa za udrugu i njeno članstvo. Iz izvještaja se jasno dalo zaključili kako je Udruga tijekom prošle godine, godinu dana nakon ponovnog formiranja, uspješno radila i postigla dobre rezultate na zadovoljstvo svih članova.

U planu rada za ovu godinu predviđeno je nekoliko zajedničkih izleta planiranih za ljetne mjesece, zajednička okupljanja i druženja, natjecanja te suradnja s ostalim udrugama s područja općine, a na kraju Skupštine pozdravnu su riječ održale predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen i načelnica Donje Voće Sanja Kočet koja se zahvalila predsjednici Bahlen na dosadašnjoj velikoj podršci i pomoći udruzi te svim generacijama umirovljenika koji su dali određeni doprinos organizaciji i opstanku udruge.

Kočet je istaknula sjajnu dosadašnju suradnju i napor koji je uložen od strane predsjedništva u rad i funkcioniranje udruge, ali istaknula i velika očekivanja po pitanju niza programa i aktivnosti koji će biti namijenjeni umirovljenicima uz punu podršku Općine u realizaciji istih. 

Uz predsjednicu Saveza i načelnicu, nazočnima su se obratili i predstavnici ostalih udruga s područja općine te susjednih općina Cestica i Vinica. 

Nakon radnog dijela uslijedio je domjenak uz zajedničko druženje. 

Facebook/Općina Donja Voća

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba