Pogledajte dašak atmosfere iz Svetog Križa Začretja

‘Roses 4K FUN&RUN’ okupio 95 trkača, šest sretnika osvojilo tretmane u ‘Body conceptu’

Objavljeno: 26.02.2023. Marta Čaržavec

”Veljača prevrtača” odlučila je svoju posljednju nedjelju učiniti pravom zimskom. Zagorci su se jutros probudili pod snježnim pokrivačem, a TK Maraton Krapina dao je poseban obol organiziravši ‘Roses 4K FUN&RUN’ čiji je domaćin ‘Roses designer outlet Sveti Križ Začretje’ pod direktorskom palicom Nevena Malarića, a za vrijedne nagrade se, osim ‘Rosesa’ i ‘Vuglec’ vina pobrinuo studio za njegu i održavanje tijela ‘Body concept’ iz Zaboka.

Na utrku su stigli trkači iz cijele Hrvatske, njih 95, a zimski uvjeti nisu utjecali na trku. Štoviše, zamamni prizori zagorskih proplanaka pod snijegom pružili su jedinstven ugođaj i atmosferu koja će dugo pamtiti. Pobjedu je odnio Danijel Peček iz Zagreba, inače dugogodišnji trkač kojem je ova utrka bila povod da posjeti Zagorje.

– Tražio sam razlog da dođem u ovaj dio Zagorja, nisam već dugo bio i ovo je bila savršena prilika da spojim ugodno s korisnim – utrka i shopping. Sviđa mi se koncept utrke, organizacija je odlična – kratko je ispričao Peček koji je osvojio poklon bon od 50 eura u ‘Rosesu’, ‘Body concept’ poklon bon za kriosaunu i kompresijske čizme i butelju vina ‘Vuglec’.

Direktor utrke i član Neven Malarić TK-a ‘Maraton Krapina’ posebno je izdvojio zadovoljstvo realizacijom prve ovakve utrke, ali i najavio ‘Kajbumščak trail’.

– Izrazito smo zadovoljni kako je utrka protekla. Čekamo da se sezona trčanja otvori, a ovo je bila jako dobra utrka za trkače. Sretni smo da je odaziv ovolik i spremamo za iduću godinu, bit će na još većem nivou, a zahvala ide svim članovima i članicama kluba koji su pomogli u realizaciji. Krećemo u organizaciju ‘Kajbuščak trail’ koja će se održati 26. lipnja – rekao je Malarić.

Veliki sportski događaj nije propustio ni svetokriški načelnik Marko Kos:

– Jutro uz pahuljice snijega upotpunili smo utrkom. Cilj je da sporta bude sve više, priroda i druženje u prirodnom okruženju privukli su velik broj i djece i mladih i onih malo starijih. Općina je uvijek tu kao support u organizaciji ovakvih događaja, naša su vrata uvijek otvorena – rekao je Kos i dodao kako je Zagorje općenito privlačna destinacija za ovakve događaje.

U cijeli se događaj savršeno uklopio studio za njegu i održavanje tijela ‘Body concept’ koji je, osim za prvo mjesto, osigurao i vrijedne nagrade za drugo, treće, četvrto, peto i šesto mjesto.

– Kada se pružila prilika za suradnjom s TK-om ‘Maraton Krapina’ nismo dvojili ni sekunde. Nagrade koje smo osigurali imaju ‘well being’, odnosno efekt reseta organizma, ubrzane regeneracije kod sportaša, ali i rekreativaca. Veseli nas da će u naš studio stići trkači današnje utrke koji su osvojili poklon bonove u ‘Body conceptu’, a posebno nas raduje čuti njihove impresije po završetku tretmana – rekla je Ana Lež, vlasnica Body Concepta, na čijim se Facebook i Instagram stranicama možete detaljnije informirati o blagodatima i prednostima usluga koje studio nudi, ali se i naručiti na svoj prvi tretman.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba