Cijeli događaj zbio se iza ponoći

Konobarica Tanja napravila rusvaj u kafiću pa uhićena skupa s gazdom Brankom

Objavljeno: 23.02.2023. zagorjeinternational

Branko, gazda zagrebačkog kafića (65) i konobarica Tanja (45) uhićeni su zbog nereda koji je zbio u lokali prošle godine potkraj srpnja. Prema presudi, sve se dogodilo oko 0:30 u kafiću u Zagrebu…

Branko je proglašen krivim jer je rukama uhvatio za ruke konobaricu te ju je izgurao iz lokala na ulicu, pa je tako remetio javni red i mir, piše Danica. Tanja je pak kriva jer je u kafiću vikala na gazdu i goste lokala raznim pogrdnim riječima te je uzela u ruke jednu pepeljaru i bacila je prema gostima. Policija ih je uhitila jer su bili pijani te su noći pa su dobar dio drugog dana proveli u pritvoru na triježnjenju. Branko se na sudu branio kako je konobarica bila u alkoholiziranom stanju pa je u jednom trenutku uzela pepeljaru te ju je bacila prema gostima.

– Pokušao sam je smiriti, ali se ona nije dala i počela je nerazgovijetno vikati i psovati mene i goste lokala pa sam je primio za njene ruke i izgurao iz lokala na ulicu. Žalim zbog počinjenog prekršaja – rekao je Branko.

Tanja se na sudu nije pojavila, a na ročištu je svjedočio gost kafića koji se te noći ondje zatekao s društvom.

– Konobarica je bila u nekom čudnom raspoloženju i činilo mi se da je sva izvan sebe. Vrijeđala je goste pogrdnim riječima, a u jednom trenutku je u ruku uzela pepeljaru pa je bacila prema gostima. Srećom, nikoga nije pogodila. Vlasnik kafića ju je pokušao smiriti, ali je tada ona i njega počela vrijeđati raznim pogrdnim riječima, a gazda ju je onda svojim rukama primio za ruke, te ju je izgurao iz lokala, van na ulicu – ispričao je gost.

Branko i Tanja su proglašeni krivima i osuđeni na novčane kazne od 66 eura. No moraju platiti samo 26,50 eura s obzirom na to da su jedan dan proveli u policijskom pritvoru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba