Objavili da je vani mećava

TOTALNA ZBUNJOLA NA HRT-U: Pustili prastare vijesti, shvatili tek za 5 minuta

Objavljeno: 22.02.2023. zagorjeinternational

Hrvatska radiotelevizija je jutros u svojoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” imao jednu poprilično neobičnu nezgodu. Kao i obično, nakon kratkog uvoda voditelja emisije, emitirane su vijesti u sedam sati ujutro. “Konačno je stigla prava zima, ali su snijeg i orkanska bura u Lici i Gorskom kotaru paralizirali promet”, riječi su kojima je započeo prvi prilog u vijestima, a pratile su ih snimke obilnog snijega na cestama i savjeti HAK-a za sigurnu vožnju u takvim uvjetima. 

To je trajalo oko četiri i pol minute, sve dok program nije prekinut, a na ekranu se pojavila prvo slika Bola na Braču, a potom i drugih obalnih prizora. Čini se da je nekome na HRT-u trebalo pet minuta da shvati kako se vrte pogrešne vijesti, piše Telegram

Nakon čega se gledateljima obratio voditelj Davor Meštrović.  

– Poštovani gledatelji, iz našeg informativnog servisa kolege nas obavještavaju da je došlo do nekog problema s Vijestima, tako da nismo vidjeli današnje vijesti. Radimo na tome. Vidimo se u Vijestima, što se informativnog programa tiče, u osam sati – rekao je Meštrović.

Nakon toga je voditeljica Maja Ciglenečki nastavila je s programom, a vijesti u osam sati bile su posvećene nešto aktualnijim događajima. Fokusirale su se na jučerašnji Putinov govor, opaske Bidena i Zelenskog, izdavanje narodne obveznice te slučaj Line Budak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba