Dobro je znati

Parking u Zaboku od sada je moguće platiti i aplikacijom 

Objavljeno: 14.02.2023. zagorjeinternational

Tvrtka ‘Plavinka d.o.o.’ obavještava građane Zaboka i korisnike javnih parkirališta pod naplatom da je od veljače kupovina parkirne karte za zabočki parking moguća i putem ‘Bmove’ mobilne ili web aplikacije. 

Aplikacija omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja bez dodatnih troškova, a plaćanje u aplikaciji je moguće putem bankovnih kartica ili pretplatničkog računa uz jednostavni odabir lokacije, zone i vremenskog razdoblja za koje se želi kupiti parkirna karta.

Podsjetimo, javna parkirališta pod naplatom na području Zaboka podijeljena su u dvije zone. U prvu zonu ubrajaju se parkirališta kod Naselja Borovčaki, parkiralište uz Kolodvorsku ulicu te parkiralište kod Parka Milana Prpića, dok u drugu zonu ulazi parkiralište kod Gradskog groblja u Zaboku. 

Također, korisnici javnih parkirališta i dalje mogu kupiti parkirališnu kartu na parkirnim aparatima ili slanjem SMS poruke s registarskom oznakom vozila bez razmaka na broj 708495 za 1. zonu ili broj 708496 za 2. zonu.

Vrijeme naplate na javnim parkiralištima je radnim danom od 8 do 17 sati u svim zonama, a subotom od 8 do 13 sati na parkiralištima 1. zone. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba