Prijave otvorene do 10. ožujka

HUM NA SUTLI: Raspisan javni poziv za rješavanje stambenog pitanja za mlade obitelji 

Objavljeno: 07.02.2023. VH

Odlukom načelnika Huma na Sutli Zvonka Jutriše, raspisan je javni poziv mladim obiteljima na podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja na području Huma na Sutli za 2022. godinu. 

Javnim će se pozivom dodijeliti 10 pomoći mladim obiteljima u vidu financijskih sredstava i to kroz sljedeće mjere: financijska pomoć mladoj obitelji pri kupnji stambenog objekta radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja na području Općine Hum na Sutli i financijska pomoć mladoj obitelji pri izgradnji stambenog objekta radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja na području Općine Hum na Sutli.

Prihvatljivi trošak po ovom Javnom pozivu mora nastati i biti isplaćen u godini objave ovog poziva, a priznat će se troškovi nastali od 1. siječnja do 31.1 prosinca 2022. godine.

Podnošenje zahtjeva s pripadajućom dokumentacijom na ovaj javni poziv moguće je zaključno s  10. ožujka, a zahtjevi se podnose u pisanom obliku na propisanim obrascima na adresu Općine, Hum na Sutli 175, 49231 Hum na Sutli, “Povjerenstvo za ocjenu pristiglih prijava po javnom pozivu – Subvencija za mlade obitelji“.

Svi detalji i kao i potrebni obrasci dostupni su na službenim stranicama Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba