Izvanredna situacija u Pirotu zbog iskliznuća cisterne s amonijakom, zatvorili škole

UZNEMIRUJUĆE: Novinar na licu mjesta događaja pronašao mrtvo tijelo, šleperi stoje, lokomotiva radi

Objavljeno: 26.12.2022. zagorjeinternational

Srpski mediji jučer su izvijestili kako je zbog curenja amonijaka stradala jedna osoba, ali nema još potvrde kako je to uzrok smrti. Podsjetimo, vlak je prevozio 20 cisterni s amonijakom, a najmanje jedna je pri iskliznuću upala u korito rijeke Nišave, što je izazvalo burnu reakciju amonijaka u kontaktu s vodom, javili su srpski mediji.

U večernjim satima nedjelje stariji muškarac pronađen je mrtav u vozilu kojim je sletio s puta kod Pirota.  

– Radi se o muškarcu starije životne dobi koji je službi za prijem i liječenje bio poznat kao srčani bolesnik. Je li paničario zbog ovih događaja i sletio, je li preminuo od posljedica nesreće ili udisanja amonijaka, znat će se nakon obdukcije – rekao je za Kurir direktor Opće bolnice u Pirotu Goran Petrović.

Lokalni portal Pirot plus online jutros javlja kako je stradala još jedna osoba. Njihov novinar uz cestu je zatekao tijelo mrtve osobe o čemu je obavijestio nadležne službe. Kasnije je zatražio medicinsku pomoć jer se nije osjećao dobro.

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić proglasio je sinoć izvanrednu situaciju u ovom gradu…

– Škole u Pirotu u ponedjeljak neće raditi zbog izvanredne situacije, rekao je gradonačelnik Pirota Vasić novinarima, javlja RTS.

https://www.youtube.com/watch?v=_Okz_EkOukQ&t=9s

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba