Nevjerojatan događaj tik pred Badnjak

Lopov (21) u Zagrebu pao s nadstrešnice na terasu, bježao, skakao po autima, a onda ga uhvatili građani

Objavljeno: 26.12.2022. zagorjeinternational

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa u pokušaju, objavila je policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 21-godišnjak 23. prosinca 2022. godine oko 21 sat, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, došao do kuće 42-godišnjakinje u Zagrebu, u Kosirnikovoj ulici. 

Nadalje, sumnja se kako se 21-godišnji osumnjičenik pokušao popeti na nadstrešnicu, da bi u jednom trenutku pao na pod terase, a nakon čega su ga uočili građani. Shvativši da je uočen 21-godišnji počinitelj se, ništa ne otuđivši, dao u bijeg i pri tome skočio na krov vozila marke Citroen i na poklopac motora osobnog automobila marke VW Polo.

Osumnjičeni se udaljio po Kosirnikovoj ulici, gdje je uhvaćen i zadržan od strane građana do dolaska policijskih službenika.

Po završenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok će posebno izvješće biti dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu”, objavila je policija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba