Srednja škola Pregrada svojih četvrt stoljeća obilježila revijalnim malonogometnim turnirom s brojnim poznatim licima

SUDILO ‘OKO SOKOLOVO’: Veterani HNS-a u finalu svladali nekadašnje Dinamove zvijezde

Objavljeno: 16.12.2022. zagorjeinternational

Srednja škola Pregrada u četvrtak je revijalnim malonogometnim turnirom obilježila 25 godina postojanja.
Prvo mjesto osvojila je ekipa Veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koja je u zadnjim trenucima finalne utakmice postigla zgoditak za 2:1 pobjedu nad Veteranima Građanskog nogometnog kluba Dinamo.

U prvoj utakmici sastala se ekipa Srednje škole Pregrada i Veterani GNK-a Dinamo, koji su se u finale plasirali rezultatom 0:2. U drugoj utakmici su Veterani HNS-a rezultatom 1:0 svladali ekipu župana Željka Kolara, koja pak je pobjedom 1:2 nad Srednjom školom Pregrada osvojila treće mjesto. Utakmice su sudili poznati sudački ekspert, ‘Oko sokolovo’ Marijo Strahonja te krapinski sudac Alen Gamilec.
Na samom kraju utakmice župan Željko Kolar je ravnateljici SŠ Pregrada Vilmici Kapac uručio zahvalnicu, koju je Srednjoj školi Pregrada dodijelio za predan rad u obrazovanju, kao jamstvo napretka i uspjeha društva u cjelini.
Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj te ravnateljica SŠ Pregrada Vilmica Kapac, dok su događaj svojim dolaskom podržali i predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša i voditeljica Ureda Turističke zajednice KZŽ Sanja Škrinjar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba