SŠ Novi Marof sudjelovala u novom važnom Erasmus+ projektu

Učenice Marta Volarić i Renata Vuger i nastavnice Anita Poje i Ines Klopotan upoznale se sa zamkama online kupovine i uvođenjem eura

Objavljeno: 08.12.2022. zagorjeinternational

U Knjižnično – dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u srijedu su održana dva aktualna predavanja na kojima su sudjelovale i učenice Srednje škole Novi Marof Marta Volarić i Renata Vuger te nastavnice Anita Poje i Ines Klopotan.

Predavanja na temu “Zamke prilikom on line kupovine” i “Zamjena hrvatske kune eurom” održale su predstavnice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Održana su u okviru Erasmus+ projekta EUsolis Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Srednja škola Novi Marof uključila se kao pridruženi član ovog projekta čiji je glavni cilj unaprijediti znanja i vještine srednjoškolskih nastavnika i djelatnika knjižnica o temama Europske unije kako bi stečena znanja i vještine mogli prenijeti svojim učenicima.

-Veselimo se uključivanju u planirane projektne aktivnosti kako bi stekli nova znanja o raznim EU temama – poručuju iz Srednje škole Novi Marof.

Informacije o projektu dostupne su na poveznici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba