“Priča za djecu, ali i za sve one koji imaju čast živjeti ili raditi uz njih“

Ovog petka u zabočkoj Gradskoj galeriji predstavljanje knjige Jelene Ribić Pavelić “Pisma iz HealVillea“

Objavljeno: 07.12.2022. zagorjeinternational

Ovog petka s početkom u 19 sati, u zabočkoj Gradskoj galeriji održat će se predstavljanje knjige Jelene Ribić Pavelić – “Pisma iz HealVillea“.

Spisateljica i društvena poduzetnica Jelena Ribić Pavelić u Londonu je predstavila Pisma iz HealVillea, svoj prvi roman namijenjen prvenstveno djeci u dobi između 8 i 13 godina iz ranjivih skupina društva, a potom i svima onima koji su dio njihovog puta prema razvoju samopouzdanja.

-Cilj ove knjige jest potaknuti razgovore o osjećajima. Kako bismo u tome zaista i uspjeli, spremni smo poslati desetke tisuća primjeraka diljem Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva u domove u kojima su osjećaji tema koja ondje nerijetko ne nailazi na plodno tlo. Ukoliko sadržaj koji smo pripremili pomogne u stvaranju okruženja u kojima su osjećaji ono što djecu osnažuje, a razgovori o osjećajima poželjni, moći ćemo reći kako smo uspješno učinili još jedan korak prema ostvarenju naše misije. Ovo je priča za djecu, ali i za sve one koji imaju čast živjeti ili raditi uz djecu – za roditelje, djedove i bake, učitelje – rekla je Jelena Ribić Pavelić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba