Poboljšajte snagu mozga!

Pet najboljih košarkaških igara za navijače Lakersa koje možete igrati besplatno

Objavljeno: 04.12.2022. zagorjeinternational

Videoigre su popularan oblik zabave za mnoge ljude. Odličan su način za bijeg od stresne svakodnevice i opuštanje, a igranje sportskih videoigara online pravi je način za to.

Studija Sveučilišta u Rochesteru također je otkrila da igranje sportskih videoigara može poboljšati snagu mozga donošenjem brzih odluka, što nam svima daje savršen izgovor da isprobamo neke izvrsne besplatne košarkaške igre.

Kao navijač Lakersa, sigurno ćete htjeti igrati igre u kojima igraju vaši omiljeni igrači, zbog čega smo sastavili ovaj popis najboljih besplatnih košarkaških igara s najboljim timom LA-a. Uživajte!

1. Basketball Legends 2020

Igra je objavljena kada se svijet počeo boriti sa svim slobodnim vremenom koje nam je donijela pandemija. Basketball Legends 2020 je skočio u popularnost sa svojom impresivnom bukom publike koja super dobro hvata zvuk igre uživo.

Igrači mogu birati između raznih NBA legendi koje će kontrolirati u meču jedan na jedan protiv drugog profesionalca, uključujući King Jamesa za Lakerse. Zatim, koristeći kontrole, možete manevrirati svojim igračem po terenu, pokušavajući postići dva ili tri poena.

Ipak zabilježite. Prije početka prave igre, preporučuje se trening mod.

2. Basketball Stars

Basketball Stars je prethodnik igre Basketball Legends 2020, tako da je igra malo manje moderna od izdanja sljedeće godine. Zapravo, vjerojatno ćete pronaći bolju grafiku u besplatnim kasino igrama, ali ako volite zabavno igranje, ne tražite dalje.

Ono što je cool kod ove verzije je to što svaki igrač ima jedinstvenu sposobnost, bilo da se radi o mega-zakucavanju ili brzom trku: nešto kao kad igrate borbenu igru ​​i vaš borac ima poseban završni potez.

Baš kao i Legende koje su izašle sljedeće godine, ovu igru ​​je fantastično igrati na mobilnom uređaju, stoga zgrabite svoju omiljenu zvijezdu Lakersa i krenite igrati. Ipak, budite oprezni jer je igra toliko zarazna da lako možete izgubiti nekoliko sati.

3. NBA SuperCard

Super jednostavna sportska strateška igra, NBA Super Card bavi se skupljanjem karata za izgradnju vašeg košarkaškog tima iz snova.

Svi igrači Lakersa su ovdje, ali morate odabrati koji će biti koristan protiv vašeg protivnika. Postoji opcija da zgrabite karte za dodavanje svojoj ekipi, što doprinosi natjecateljskom elementu.

Ima mnogo toga o čemu treba razmišljati: svaka karta sadrži niz atributa igrača, koji pomažu da svaka igra bude nepredvidljiva sa svim različitim kombinacijama na koje možete naići.

Za navijače Lakersa koji vole razmišljati o svojim igrama, SuperCard je idealna opcija, koja od igrača zahtijeva da koriste svoju moć mozga, a ne svoju sposobnost igranja prstima.

4. NBA Now 23

Dostupan za besplatno preuzimanje na Android Playu i Apple Storeu, ovogodišnji NBA Now nadogradnja je verzije programera COM2uS iz 2022., koja je sadržavala niz novih i uzbudljivih opcija za mobilne igrače.

Za navijače Lakersa, osjećate se kao da kontrolirate svoje idole dok ih vodite kroz nekoliko načina igre koristeći jedinstvene kontrole.

Ove godine ima još čemu za diviti se. Igranje se čini lakšim, s igračima koji klize po terenu i čine svoje najbolje poteze. Grafika je oštrija, a igrači izgledaju sjajno poput svojih kolega iz stvarnog života.

Što se tiče besplatnih igara, NBA Now je pobjednik za sve navijače Lakersa koji žele znati kako je igrati na poznatom terenu Staples Center-a.

5. NBA Live Mobile

Programer sportskih igara EA Sports vodeći je kada su u pitanju klasične košarkaške igre.

NBA Live Mobile, stvoren posebno za Android, izvrstan je primjer EA-ovog umijeća, sa zabavnim igranjem koje vam omogućuje korištenje različitih kombinacija kontrola za izvođenje impresivnih poteza.

Tu je i briljantan način rada menadžera u kojem možete trenirati svoj tim (očito Lakerse) tijekom cijele sezone.

To je format dva u jednom koji jako dobro funkcionira bez obzira na to kojim putem se odlučite, dajući vam šansu za slavu i kao igraču i kao treneru Lakersa!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba