Dodijelit će se i dva priznanja gradonačelnika

Evo koje su Krapinčanke i Krapinčani zaslužili priznanja od Grada

Objavljeno: 04.12.2022. zagorjeinternational

Jedna od središnjih točaka sjednica Gradskog vijeća Grada Krapine, a obzirom na skorašnje obilježavanje Dana Grada Krapine, donijeta je odluka o dodjeli javnih priznanja koja će se uručiti na svečanom programu povodom obilježavanja Dana Grada.

Kako je tom prilikom naglasio krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović, javni poziv za predlaganje kandidata za javna priznanja bio je otvoren mjesec dana nakon čega je Odbor za priznanja donio prijedlog za Gradsko vijeće koji je na sjednici i usvojen.

– Što se tiče gradskih priznanja, mala plaketa će se dodijeliti Luki Hršaku za uspjehe postignute na natjecanjima iz znanja, dok će se plaketa dodijeliti profesorici Miljenki Hršak za mentorske uspjehe postignute na natjecanjima iz znanja i za doprinos razvoju obrazovanja i mentorstva u Gradu Krapini, Veterinarskoj stanici u Krapini povodom 70. obljetnice, kao i doktorici Almiri Tabaković za doprinos u unapređenju zdravstvene skrbi djece u Gradu Krapini. Povelje će se dodijeliti Branku Ovčariću za izniman doprinos u promicanju kajkavske popevke te cjelokupnog kajkavskog glazbenog stvaralaštva, Udruzi umirovljenika Krapina povodom 75. obljetnice uspješnog rada i djelovanja te izv. prof. dr. sc. Sanji Sever Mališ za izniman doprinos u razvoju ekonomske znanosti i promicanje imena Grada Krapine. Osim tih priznanja dodijelit će se i dva priznanja gradonačelnika. Jedno ide Marijanu Merkašu za izniman doprinos unapređenju lokalne zajednice te tvrtki Knauf Krapina d.o.o. za doprinos razvoju gospodarstva – rekao je Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba