Počinju pripreme za “Advent u Mariji Bistrici”

Općina raspisala natječaj za zakup javnih površina i korištenje kućica – evo uvjeta

Objavljeno: 09.11.2022. zagorjeinternational

U Mariji Bistrici teku pripreme za ovogodišnje izdanje “Adventa u Mariji Bistrici”, a Općina je ovih dana raspisala i natječaj za zakup javnih površina i korištenje kućica. 

Na natječaj se mogu javiti fizičke i pravne osobe registrirane za djelatnost koja će se obavljati na lokacijama iz točke 1. ovog natječaja, odnosno, za djelatnost prodaje ili jednostavnu ugostiteljsku djelatnost. Nadalje, ponuditelj je dužan na žiro račun Općine uplatiti 300 kuna jamčevine, a istaknuto je da na natječaju ne mogu sudjelovati ponuditelji koji nemaju uredno izvršene obveze prema Općini.

Ponude trebaju biti dostavljene u Općinu Marija Bistrica osobno ili zaprimljene putem pošte najkasnije do 15. studenoga u 12 sati, a nakon tog roka, ponuditelj ne može mijenjati sadržaj svoje ponude niti je zamijeniti novom.

Konačnu će odluku o odabiru najpovoljnijih ponuda donijeti načelnik Josip Milički, a ponuditelje će se izvijestiti o izvršenom odabiru u roku od osam dana nakon donošenja konačne Odluke. 

Lokacije kućica i sve dodatne informacije o istima dostupne su na službenoj stranici Općine. 

Sve dodatne informacije u vezi ovog natječaja mogu se također potražiti na službenim stranicama Općine, na broju telefona 049/469-119 ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba