Za potpredsjednike izabrani Boris Kos i Zvonimir Pisačić

Novoizabrani predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije je Igor Šoković, vlasnik obrta ‘GRK’ iz Svibovca Podravskog

Objavljeno: 01.11.2022. zagorjeinternational

Održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Varaždinske županije na kojoj je, između ostalog, izabran i novi predsjednik Igor Šoković, vlasnik obrta ‘GRK’, obrta za građenje, klesarstvo i restauratorstvo iz Svibovca Podravskog. 

Na sjednici su u potpredsjedništvo izabrani i Boris Kos, vlasnik obrta ‘Špedicija transporti Boris Kos’ iz Varaždina te Zvonimir Pisačić, vlasnik obrta ‘Farba’, soboslikarsko ličilački obrt iz Strmca Remetinečkog. 

Na sjednici je potvrđen i imenovan Upravni odbor koji se sastoji od pet predsjednika udruženja obrtnika koja djeluju unutar Obrtničke komore Varaždinske županije te četiri člana po prijedlogu novoizabranog predsjednika Komore.

Imenovan je i Nadzorni odbor od tri člana te su kao predstavnici Obrtničke komore Varaždinske županije u Skupštinu Hrvatske obrtničke komore izabrani Boris Kos i Zvonimir Pisačić dok je novoizabrani predsjednik Komore, Igor Šoković član Upravnog odbora HOK-a po funkciji. 

Inače, Šoković je dugi niz godina aktivan u komorskom sustavu. U prethodnom mandatu, od 2018. do 2022. godine, bio je član Upravnog odbora i Skupštine, predsjednik Ceha proizvodnih djelatnosti, a u Obrtničkoj komori Varaždinske županije bio je član Skupštine i Upravnog odbora, te je obašao dužnost potpredsjednika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba