U prometnim nesrećama koje su se dogodile tijekom vikenda stradalo šest osoba, jedna teško

U Dubrovčanu nesreću s ozlijeđenima skrivio vozač s 2,59 promila, ‘materijalke’ u V. Trgovišću i Polju Krapinskom također izazvali pijani vozači

Objavljeno: 31.10.2022. AB

Policija je tijekom vikenda na zagorskim prometnica zabilježila sedam prometnih nesreća. Najteža se dogodila u Svetom Križu, do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska, a u njoj je jedna osoba teško, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. Prometnu nesreću u Dubrovčanu u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene, skrivio je vozač s 2,59 promila alkohola u krvi, a do nje je došlo zbog nedržanja potrebnog razmaka između vozila. U prometnoj nesreći do koje je došlo u Podgorju Bistričkom zbog neprilagođene brzine, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.
Dogodile su se i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom – u Velikom Trgovišću zbog nekretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Ciglenici Zagorskoj zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Đurmancu zbog nezaustavljanja vozila na prijelazu ceste preko željezničke pruge te u Polju Krapinskom uslijed kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika. Vozači u Velikom Trgovišću i u Polju Krapinskom pritom su bili pod utjecajem alkohola – prvi je ‘napuhao 1,44, a drugi 1,02. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba