Iznose po 200 i 500 kuna mjesečno

Općina Mače dijelit će po osam učeničkih i osam studentskih stipendija – evo tko se može prijaviti

Objavljeno: 25.10.2022. VH

Općina mače raspisala je natječaj za dodjeljivanje osam učeničkih i osam studentskih stipendija za školsku i akademski godinu 2022./2023. 

Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. rujna tekuće godine do 30. lipnja iduće godine za učeničke stipendije te od 1. listopada tekuće godine do 31. srpnja iduće godine za studentske stipendije, a iznose 200 kuna (učenička) i 500 kuna (studentska). 

Pravo prijave na natječaju imaju svi redovni učenici srednjih škola i studenti s područja općine koji, osobno, a i njihovi roditelji, ako su u braku ili samo jedan roditelj kojemu je učenik ili student povjeren na odgoj i čuvanje, posvojitelji ili skrbnici, imaju prebivalište na području Mača te koji su državljani Republike Hrvatske i nisu korisnici stipendije odobrene od strane Krapinsko – zagorske županije ili drugih državnih tijela.

Zahtjevi se podnose na posebnom obrascu koji izdaje Jedinstveni upravni odjel Općine, a zainteresirani učenici i studenti ga mogu podići za vrijeme trajanja natječaja u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela ili skinuti s internetske stranice Općine gdje su ujedno dostupni i svi detalji. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba