Jedan od strateških projekata Varaždinske županije

Prva faza brze ceste Varaždin – Ivanec – Krapina: Raspisan natječaj za izvođenje radova – procijenjena vrijednost nabave 262 milijuna kuna

Objavljeno: 19.10.2022. zagorjeinternational

Nakon što je objavljen poziv na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, raspisan je i natječaj za izvođenje radova na izgradnji brze ceste Varaždin – Ivanec – Krapina – izgradnja sjevernog kolnika brze ceste na dionici od čvorišta Varaždin do čvorišta Cerje Tužno, uključivo sjeverne krakove čvorišta te uključivo križanje sa županijskom cestom ŽC2061 na poziciji čvorišta Vidovec, uključivo sjeverne krakove čvorišta, duljine cca 7,5 kilometara, pišu Varaždinske vijesti.

Rok za dostavu ponuda je 15. prosinac, a procijenjena vrijednost nabave iznosi 262 milijuna kuna, bez PDV-a, dok je predviđeni rok dovršetka radova, 36 mjeseci. Radi se o jednom od strateških projekata Varaždinske županije, a da će natječaj biti raspisan u jesen, još u lipnju su najavili varaždinski župan Anđelko Stričak i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Tada su iz Hrvatskih cesta pojasnili da je dionica brze ceste podijeljena u tri faze i to ukupno šest građevinskih faza po poddionicama: Varaždin – Cerje Tužno, Cerje Tužno – Ivanec i Ivanec Lepoglava (posebno za sjeverni, a posebno za južni kolnik brze ceste), te pet faza izmještanja instalacija – sve sukladno lokacijskoj dozvoli iz travnja 2019. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba