Tragična noć na ''Staroj zagorskoj'', u prometnoj nesreći život izgubila jedna osoba

˝Jel ta država i županija vide ovo? Tko se tu može više osjećat sigurno?˝

Objavljeno: 02.10.2022.

Sinoć, oko 19.20 kod Donje Bistre na ”Staroj zagorskoj cesti” dogodila se teška prometna nesreća zbog koje je cesta od Pojatnog do Zaprešića bila zatvorena u oba smjera.

Kako piše Index, u nesreći su sudjelovala tri vozila, a jedna je osoba poginula. Više detalja bit će poznato uskoro.

Dakako, ovaj se događaj našao na meti pratitelja Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija, a svi se slažu oko jednog: ˝Nešto treba poduzeti˝.

– Ljudi ne pišite gluposti. Cesta je dobra, ali je problem u tome što se svako jutro bar jedan retardinjo probudi. Za takve ne pomaže policija, kamere, zakoni… Tu pomaže jedino toljaga – jedan je od komentara.

– Jel ta država i županija i ovi na vlasti vide to? Nije im došlo do mozga da se nešto poduzme. Sramota. Pravi je zgoditak na lutriji dćc neokrhan vozeći se tak svaki dan. Kome se obratiti više? Pozvati državni inspektorat za promet na procjenu sigurnosti i poduzimanja određenih mjera… Tko se može tu više osjećat sigurno? Nikog nije briga – piše ispod.

– Eto prije godinu dana tu nam baš poginu prijatelj, a onaj koji je pretjecao nije ni okrznut – napisala je pratiteljica.

– Da su naša vlast i policija ozbiljni i sposobni, već odavno se nešto moglo poduzeti u vezi toga… Al očito im ne smeta kaj skoro pa svakodnevno ginu toliki ljudi… Ionak nas Hrvata ima previše pa kaj sad ak još koji izgine… Da se prorijedimo malo još – stoji u komentarima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba