Svjetska prvakinja u vožnji autobusa

BEZ GREŠKE: Sanela Kohajda autobus vozi dva do tri mjeseca, pobijedila i vlastitog supruga koji je dugogodišnji vozač

Objavljeno: 21.09.2022. zagorjeinternational

Hrvatska ima svjetsku prvakinju u vožnji autobusa. Sanela Kohajda je, kako piše Dnevnik.hr, na 32. Svjetskom prvenstvu profesionalnih vozača u Tuheljskim Toplicama pobijedila u konkurenciji od čak 98 natjecatelja, među kojima je bio i njezin suprug.

Naime, Sanela je dugogodišnja vozačica tramvaja, za Dnevnik.hr priznala je da joj je vožnja tramvaja ipak draža od vožnje autobusa za kojeg je položila tek nedavno, no usprkos tome, hrabro i bez treme odvažila se otići na Svjetsko prvenstvo profesionalnih vozača.

-Dva do tri mjeseca – autobus. Moji prvi metri su bili na tom Prvenstvu. Poligon je djelovao jako teško, ali išla sam onako polako nekako na sigurno proći kompletni dio i stvarno sam napravila sve bez greške čega još uvijek nisam ni sama svjesna – rekla je Sanela, koja je pobijedila supruga Tomislava koji autobus vozi već 25 godina.

-Oduševljeni smo, još ni sami ne shvaćamo što je napravila – kazao je njezin suprug s kojim će podijeliti nagradu, posjet tvornici automobila.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter