Drugi je dan manifestacije "Branje grojzdja"

Red sporta, red kulture: Evo što vas danas očekuje u Pregradi

Objavljeno: 18.09.2022. AB

Drugi je dan manifestacije “Branje grojzdja” Pregrada. Na igralištu NK Pregrada seniori od 16.30 sati igraju 4. kolo 1. ŽNL, a u goste im stiže NK Sloga Konjščina.
Od 19 sati sati na Trgu Gospe Kunagorske očekuje vas nova predstava dramske skupine KUD-a Pregrada “Naš mjesni odbor”.

Predstava na komičan način prati predstavnike jednog mjesta koji se sastaju da bi riješili probleme koji ih svakodnevno muče. Likovi su istovremeno i osobe koje svakodnevno obavljaju važne poslove kako bi jedno mjesto funkcioniralo. Oni na humorističan način raspravljaju o važnim stvarima, ali i o svakodnevnim osobnim stvarima. Njihova mišljenja se često mimoilaze, ali to ih ne smeta kako bi se usuglasili u važnim stvarima.
U predstavi glume Zdravko Halamić, Slavica Vidaček, Petar Pohovski, Ljiljana Hostić, Vlado Špiljak, Hrvoje Bolfek i Dario Burić. Autorica teksta je Slavica Vidaček, a inspirirana je tekstom skeča bivše članice Lore Gradiški i prisustvovanju na nekoliko zborova građana.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter